torstai 12. syyskuuta 2019

Syyssiivous

Panin ison luudan pyyhkimään ja putsasin 3 objektiiviä kokoelmistani koska en käyttänyt niitä. Näen mielummin että ne menevät käyttöön kuin keräävät pölyä hyllyssä. Ensin vaihdoin Canon EF 400mm f5.6:sen Canon EF 24-70mm f2.8:siin Rajala Pro Shopissa. Sitten myin Canon EF 85mm f1.8:sin Jounille Kuopioon ja Canon EF 50mm f2.5:sen Compact Macron Juhalle Poriin. Puts clean. Uskon että uudet omistajat ovat tyytyväsiä hankintoihinsa. Ja toivottavasti menevät käyttöön eikä koristeeksi niin kuin itsellä..  

70mm f2.8 1/30sec. ISO3200

Sigma 8mm f3.5 EX DG circular fisheye AF/MF tarkenteinen objektiivi on vielä myynnissä. Uutena sikakallis, käytettynä edullinen. Hinta 180€. Sopii Canonin täyskennoisiin järjestelmä kameroihin. Sopii myös krpoppikennoisiin Canoneihin mutta on niissä hieman outo. On vähän käytetty ja erinomaisessa kunnossa. Jos nappaa ota yhteyttä pisiprkl@gmail.com

Mitä muuta? No postiluukustani putosi juurikin Hoya Fusion Antistatic PROtector 77mm suodin. Tehty Japanissa ja pitäis olla suunnilleen parasta mitä rahalla saa. Ei kannata pilata L-sarjan lasia 10€ uv-suotimella, kuulemma. Samalla kaksi L-sarjan lasiani muuttui vedenpitäviksi. Sellasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita.
Comments are most welcome.